آدرس:
شیراز ، فرهنگ شهر(شهیدرجایی) ، قبل از کوچه 35
تلفن :
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا همراه با نکات و ترفندهای قنادی

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا همراه با نکات و ترفندهای قنادی

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا همراه با نکات و ترفندهای قنادی
مجله شیرینی پزی

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا همراه با نکات و ترفندهای قنادی

شیرینی باقلوا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان شیرینی ترکیه ای شناخته شده است . این شیرینی در طعم های متنوعی درست می شود . برای یادگیری این باقلوای خوشمزه با

مینا کیک همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه  شیرینی باقلوا

خمیر یوفکا باقلوا آماده :  1 بسته

کره حیوانی یا گیاهی : 200 گرم

روغن سرخ کردنی : 150 گرم

شربت باقلوا : 1 پیمانه

پودر پسته یا هر مغزیجات دیگر برای تزئین : به مقدار لازم

خامه فرم گرفته یا کرم پنیری (  مخلوط مساوی خامه قنادی و پنیر) : حدوداً 300 گرم

طرز تهیه شیرینی  باقلوا

خمیر یوفکا آماده به مربع های 7 در7 تقسیم می کنیم لایه ها باید حداقل 15 تا خمیر باشد تا لایه لایه و پر پر شود .

هر مربع را به صورت مثلث در می آوریم و در قالب میچینیم .

( روغن و کره را با هم کمی گرم می کنیم )

(میتونیم جای کره هم روغن بزنیم )به حدی که انگشت گرما را حس کند و روی باقلوا می ریزیم .

روغن و کره باید جوری باشد که تقریباً همه جای خمیر را گرفته باشد . این مقدار حدوداً برای قالب 25 در 35 مناسب هست . اگر احساس کردید روغن آن کم است می توان کمی بیشتر بریزید . هیچ مانعی ندارد . چون این خمیر ها داخل روغن سرخ می شود و لایه لایه می شود .

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گازی و 160 درجه برقی قرار می دهیم به مدت 30 الی 40 دقیقه تا طلایی و برشته شود .

بعد از طلایی شدن از فر خارج می کنین روغن اضافه آن را در ظرفی خالی می کنیم و شیره در حال جوش را به آن اضافه می کنیم این کارها را سریع انجام دهید . قبل بیرون آوردن از فر شربت را بگذارید جوش بیاید 1 پیمانه شربت نیاز داریم .

بعد از سرد شدن باقلوا ها وسط آن را کمی با دست باز می کنیم و با کرم یا خامه پر می کنیم و اطراف آن را در پودر پسته یا گردو یا …. می زنیم این باقلوا بعد از اینکه کرم زدین در یخچال نگهداری کنید .

نوش جان

طرز تهیه شربت باقلوا

شربت باقلوا :

آب : یک پیمانه

شکر : یک پیمانه

زعفران یا گلاب : در صورت دلخواه مقداری

با هم مخلوط کرده می گذاریم حدوداً 10 الی 15 دقیقه بجوشد در صورت دلخواه می توانید زعفران یا گلاب هم اضافه کنید .

برای وسط باقلوا ها از هر کرمی میتوانید استفاده کنید .

کرم نسکافه ، کرم شکلاتی ،گاناش کرم پنیری و خامه قنادی می توانید استفاده کنید .

برای اینکه روند کار را بهتر ببینید برای شما عزیزان ویدئوی طرز تهیه باقلوا گذاشتیم .

نویسنده

یاسر دهقان

تاریخ نگارش
21 اردیبهشت 1404
3 مقاله این نویسنده