
چت واتساپ
چت واتساپ
شیرینی چوروس یکی از معروف ترین شیرینی های بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور اسپانیاست، این شیرینی بسیار ترد و خوشمزست و درست کردنش خیلی راحته، نه فر میخواد نه همزن و با ساده ترین مواد در عرض 20 دقیقه درست میشه. برای درست کردن چوروس با مینا کیک همراه باشید.
آب: یک پیمانه
کره: 50 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد: یک پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل مایع: یک قاشق چایخوری (اگر وانیل پودری استفاده میکنید کمتر بریزید)
شکر دارچینی برای غلطاندن چوروس
شکر: نصف پیمانه
دارچین: یک قاشق چایخوری
1_ کره، آب، شکر و نمک رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا کره ذوب بشه.
2_ به محض اینکه مواد میخواد شروع به جوشیدن کنه آرد الک شده رو کامل اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا خمیر کاملا جمع بشه. (به این مرحله داغ زدن میگن)
3_ خمیر رو تو ظرف دیگه ای بریزید تا خنک بشه.
4_ تخم مرغ و وانیل رو باهم مخلوط کنید و کم کم به خمیر اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر یکدست بشه.
5_ مواد رو تو قیف و با ماسوره دندونه دار بریزید.
6_ چوروس رو تو روغن داغ پایپ کنید و با قیچی بچینید.
7_ اجازه بدین چوروس به خوبی سرخ بشه. رنگش که طلایی شد چوروس امادس و از روغن بیرون بیارید.
8_ در نهایت تو مخلوط دارچین و شکر بغلتونید و با انواع کرم ها مثل نوتلا، کرن لوتوس و … میل کنید.
چوروس یا بامیه اسپانیا یکی از شیرینیهای خوشمزه است که به عنوان عصرونه میتونید تهیه کنید و در کنار خانواده میل کنید و یا حتی برای تغذیه بچههاتون گزینه مناسبیه اگه میخوای کیکهای عصرونه و شیرینیهای بیشتری رو یاد بگیری حتماً یه سر به دورههای آموزشی مینا کیک بزن.
کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلـق به مینا کیک می باشد.
Copyright © 2025, All Right Reserved dotnettime