
چت واتساپ
چت واتساپ
شیرینی باقلوا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان شیرینی ترکیه ای شناخته شده است . این شیرینی در طعم های متنوعی درست می شود . برای یادگیری این باقلوای خوشمزه با
مینا کیک همراه باشید .
خمیر یوفکا باقلوا آماده : 1 بسته
کره حیوانی یا گیاهی : 200 گرم
روغن سرخ کردنی : 150 گرم
شربت باقلوا : 1 پیمانه
پودر پسته یا هر مغزیجات دیگر برای تزئین : به مقدار لازم
خامه فرم گرفته یا کرم پنیری ( مخلوط مساوی خامه قنادی و پنیر) : حدوداً 300 گرم
خمیر یوفکا آماده به مربع های 7 در7 تقسیم می کنیم لایه ها باید حداقل 15 تا خمیر باشد تا لایه لایه و پر پر شود .
هر مربع را به صورت مثلث در می آوریم و در قالب میچینیم .
( روغن و کره را با هم کمی گرم می کنیم )
(میتونیم جای کره هم روغن بزنیم )به حدی که انگشت گرما را حس کند و روی باقلوا می ریزیم .
روغن و کره باید جوری باشد که تقریباً همه جای خمیر را گرفته باشد . این مقدار حدوداً برای قالب 25 در 35 مناسب هست . اگر احساس کردید روغن آن کم است می توان کمی بیشتر بریزید . هیچ مانعی ندارد . چون این خمیر ها داخل روغن سرخ می شود و لایه لایه می شود .
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گازی و 160 درجه برقی قرار می دهیم به مدت 30 الی 40 دقیقه تا طلایی و برشته شود .
بعد از طلایی شدن از فر خارج می کنین روغن اضافه آن را در ظرفی خالی می کنیم و شیره در حال جوش را به آن اضافه می کنیم این کارها را سریع انجام دهید . قبل بیرون آوردن از فر شربت را بگذارید جوش بیاید 1 پیمانه شربت نیاز داریم .
بعد از سرد شدن باقلوا ها وسط آن را کمی با دست باز می کنیم و با کرم یا خامه پر می کنیم و اطراف آن را در پودر پسته یا گردو یا …. می زنیم این باقلوا بعد از اینکه کرم زدین در یخچال نگهداری کنید .
نوش جان
شربت باقلوا :
آب : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
زعفران یا گلاب : در صورت دلخواه مقداری
با هم مخلوط کرده می گذاریم حدوداً 10 الی 15 دقیقه بجوشد در صورت دلخواه می توانید زعفران یا گلاب هم اضافه کنید .
برای وسط باقلوا ها از هر کرمی میتوانید استفاده کنید .
کرم نسکافه ، کرم شکلاتی ،گاناش کرم پنیری و خامه قنادی می توانید استفاده کنید .
برای اینکه روند کار را بهتر ببینید برای شما عزیزان ویدئوی طرز تهیه باقلوا گذاشتیم .
کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلـق به مینا کیک می باشد.
Copyright © 2025, All Right Reserved dotnettime