
چت واتساپ
چت واتساپ
کیک یکی از دسرهای خوشمزیه که هیچ وقت از خوردن اون سیر نمی شیم.
اینکه کیک اسفنجی و نرم باشه خیلی مهمه چون هم طعم بهتری داره و هم خامه کشی و تزیین آون راحت تره.
برای تولد ها، مناسبت ها که باید کیکتون رو تزیین کنید نیاز به کیک اسفنجی پایه دارید.
برای آموزش مرحله به مرحله کیک پایه وانیلی با مینا کیک همراه باشید.
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
(وانیل پودری خالص)
برای تهیه این کیک ساده ابتدا دو ظرف مناسب انتخاب کنید. یکی برای مواد خیس و دیگری برای مواد خشک.
قالب 25 سانتی متری رو با روغن مایع یا روغن جدا کننده کیک، که در مقاله ای جدا دستورش رو گفتیم، چرب کرده، کاغذ روغنی رو در ظرف بندازید و دوباره چرب کنید.
آرد و بکینگ پودر (پودر کاکائو) رو با هم مخلوط کنید و برای پول شدن کیک و یا به اصطلاح آرد خودش رو ول کنه اون رو 3 بار الک کنید. این کار به پف کردن کیک کمک میکنه.
کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلـق به مینا کیک می باشد.
Copyright © 2025, All Right Reserved dotnettime