آدرس:
شیراز ، فرهنگ شهر(شهیدرجایی) ، قبل از کوچه 35
تلفن :
آموزش کیک شکلاتی خیس

آموزش کیک شکلاتی خیس

آموزش کیک شکلاتی خیس
آموزش های رایگان

آموزش کیک شکلاتی خیس

مواد لازم کیک شکلاتی:

کره هم دمای محیط 225 گرم
تخم مرغ درشت 6 عدد
آردسفید قنادی 320 گرم
شکر دانه ریز 400گرم
پودر کاکائو 75 گرم
آب جوش 220 گرم
شیر 110 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
وانیل پودری ½ قاشق چایخوری

نکات

تمام مواد هم دمای محیط باشد.
کیفیت موادها حتما عالی باشد تا نتیجه عالی داشته باشید.
فر را از ده دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
اندازه موادها را با ترازو دیجیتال که گرم را نشان دهد اندازه گیری کنید چون بسیار دقیق تر از پیمانه است

طرز تهیه:

ابتدا پودر کاکائو را در آب جوش و شیر حل میکنیم و اجازه میدهیم ولرم شود.
شکر و کره را با همزن مزنیم تا کرمی رنگ شود و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم و در آخر وانیل را هم اضافه میکنیم.
سپس آب جوش و شیر و پودرکاکائو مخلوط شده را اضافه میکنیم.(دمای مواد ولرم باشد)

مواد خشک‌ (آرد و نمک و بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده یا با همزن دستی عادی ویسک میکنیم یا الک کنید
مواد خشک اماده را در سه مرحله با مواد فولد میکنیم.
با همزن دستی عادی خیلی به آرامی مخلوط میکنیم.

قالب 25 سانتی را چرب کرده کاغذ روغنی انداخته مواد را در قالب میریزیم در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه برقی و 180 درجه گازی طبقه ی وسط به مدت زمان 55 الی 60 دقیقه میگذاریم که کامل پخته شود.

گاناش برای تزئین روی کیک

مواد لازم:

شکلات شیری(قهوه ایی روشن)
130 گرم
شکلات تلخ(قهوه ایی تیره)
130 گرم
خامه صبحانه 300 گرم

طرز تهیه:
خامه صبحانه را در قابلمه میریزیم روی حرارت گذاشته تا داغ شود از کناره حباب بزند و بجوش آید.
شکلاتها را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات با گرمای خامه آب شود حرارت را خاموش میکنیم.
گاناش آماده شده را میگذاریم تا کاملا خنک شود از روز قبل درست شود بهتر است.
گاناش آماده را با همزن برقی میزنیم گاناش فرم میگیرد و رنگ آن کمی روشنتر میشود.
گاناش فرم گرفته را در قیف که ماسوره ستاره گذاشتیم میریزیم و روی کیکها را هر مدل که دوست داشتید ماسوره بزنید.

نکات:

بسته به سلیقه میتونید فقط از شکلات تلخ یا شیری استفاده کنید برای گاناش استفاده کنید.

میتونید به جای گاناش از خامه ی قنادی فرم گرفته شکلاتی برای دیزاین این کیک استفاده کنید.
بهترین زمان ماندگاری این کیک 4روز پس از تولید است.
#آموزش
#قنادی
#گاناش

 

سس شکلاتی کیک خیس

شکلات تلخ 300 گرم
خامه صبحانه 300 گرم
شیر پر چرب 400 گرم

طرز تهیه:

شیر و خامه صبحانه را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و مدام با لیسک یا(همزن دستی) هم میزنیم‌ تا خامه در شیر حل شود و مواد به جوش آید و شکلات را اضافه میکنیم تا شکلات با گرمای شیر و خامه حل شود.
مواد را از روی حرارت برمیداریم در دمای محیط گذاشته تا خنک شود.
بعد از پخت کیک و خنک شدن کیک
کیک را اسلایس کرده و رویه خشک کیک را با چاقو اره ایی به آرامی جدا میکنیم با سیخ چوبی روی ان را سوراخ کرده و از سس آماده روی کیک میریزیم.
میتوانید در قالب بزرگتر گذاشت اسلایسها و سس را روی آن بریزیم.
میتوانید هم طبق فیلم در ظرفهای اسلایس گذاشته و سس را بریزید.
سعی کنید سس به همه جای کیک دیواره ها و روی آن ریخته شود.
اگر سس آماده شده شما خیلی غلیظ شد میتوانید با اضافه کردن شیر آن را کمی رقیق کنید.
این سس بعد سرد شدن کمی غلظت دارد.

نویسنده

مینا کیک

تاریخ نگارش
2 فروردین 1404
2 مقاله این نویسنده